Primære opgaver for folk, der arbejder med CRM systemer er at fastlægge kundens forretningsmæssige behov og dernæst sikre, at CRM systemet implementeres på en måde, som understøtter disse behov uden at gå på kompromis med stabilitet og fremtidig skalerbarhed af løsningen.

Her finder du professionelle CRM konsulenter

Attivo / Michael Rasmussen

Spidskompetencer: Lille uafhængig rådgivningsvirksomhed med spidskompetence indenfor implementering og brug af CRM. CRM må ikke ende som et IT-projekt og Attivo lægger derfor vægt på den forretningsmæssige og organisatoriske implementering – uanset om der er tale om et ny system, videreudvikling af det gamle eller det slet ikke handler om “systemet” men kun om, hvordan det kan skabe værdi for kunder og virksomhed.

Samarbejdsform og -metode er fleksibel og tilpasses den konkrete opgave.

C2 Relations / C2 Relations

Spidskompetencer: Mindre jysk konsulentfirma med speciale i Microsoft CRM løsninger.

Salgsfirmaet / Bjørn Elkær Andersen

Spidskompetencer: Salgsfirmaet bistår med alle ydelser der skal til for en vellykket implementering og drift af jeres CRM løsning. Fra udarbejdelse af kravspecifikation til udvælgelse og implementering af CRM systemet. Efter idriftsættelse vil Salgsfirmaet også kunne bistå med at sikre kvaliteten af anvendelsen af CRM løsningen. Salgsfirmaet CRM ydelser bygger på mange års erfaring med med implementering og ikke mindst som brugere af disse værktøjer. Opnå resultater – spar penge og ærgrelser – ved at trække på Salgsfirmaets erfaringer og kompetencer.

Vi får CRM til at handle om mennesker / Claus Ingemann

Spidskompetencer: Står vi i slutningen af et vellykket CRM-forløb, der giver mere toplinje og bedre bundlinje, ser vi tydeligt at CRM handler om mennesker.

Står vi i begyndelsen af et CRM forløb, kan det umiddelbart se ud til at handle om en IT-investering og nye KPIer.

Selv om I styrer jeres kundekontakter og ordre i regneark, Outlook eller i et gammelt IT-system, ligger potentialet ikke i at indkøbe et nyt CRM-system. Potentialet ligger i, at I arbejder bedre og mere effektivt med kunder og ordre.

Det behøver ikke at være besværligt og tidskrævende. Men det kræver beslutsomhed og vedholdende fokus på, at I arbejder med de nye rutiner og arbejdsgange, som et moderne CRM-system giver mulighed for.
Men så kommer de nye resultater også!

Kvantespring er jeres ”byggerådgiver”. Vi er dygtige til at holde fast i jeres forretning og jeres kunder, når IT-leverandøren taler om løsninger, standardprocesser og integrationer.

Kvantespring får CRM til at handle om Jeres ansatte, der skal arbejde med nye rutiner og arbejdsgange, for at skabe nye resultater.

Book os til et uforpligtende møde. Det er gratis og interessant!

Arbejder du selv som CRM konsulent, så tilføj ny konsulent her

Omkring valg af ekstern specialisthjælp

Erfarne CRM konsulenter er sjældent ledige længe ad gangen. Undersøg situationen nærmere, hvis personen ikke har haft opgaver i lang tid.

Prøv at vælge en konsulentressource fra din egen by. Dermed kan du spare transportomkostninger. Det forudsætter naturligvis, at der er kompetente CRM folk tilgængelige i dit nærområde.

Timepriser for CRM konsulenter afhænger af en række faktorer. En timepris for en CRM konsulent kan svinge mellem 800 og 1.400 kroner afhængig af opgavens kompleksitet og det krævede kompetenceniveau.

Hvis du leder efter en CRM specialist, så prøv at undgå spørgsmålet Hvad er timeprisen for en CRM konsulent?. Hav i stedet blikket rettet mod den værdi, som specialisten skaber i din virksomhed.

Når du har behov for fx “CRM konsulent Sjælland”, “CRM konsulent Vejle” eller “CRM konsulent Aarhus”, så kan en søgemaskine være et godt redskab.

Bed eventuelt om referencer fra den udvalgte konsulents forrige arbejdsgivere. Det er rart at kende resultatet af personens forrige CRM projekter.

Konkretiser dit behov for midlertidig hjælp til dine CRM projekter før du binder dig til en aftale med en konsulent.

Aktuel side

CRM konsulent

Måske kan disse sider også være nyttige for dig Dynamics NAV konsulentLønkonsulentSocialfaglig konsulent.