Et stigende antal danskere dropper funktionærjobbet og arbejder i stedet som freelance konsulenter for skiftende firmaer og organisationer. Dette sikrer både den enkelte freelancer skiftende udfordringer og den enkelte virksomhed muligheden for dynamisk at tilpasse ressourcerne til de aktuelle arbejdsopgaver. Typisk besidder freelance konsulenten specialistkompetencer og kan dermed også opkvalificere fastansatte medarbejdere som et sekundært resultat af freelance opgaven.

Find dygtige Freelance konsulenter på denne oversigt

Skal du være den første på listen?
Speciale Beskrivelse af konsulentens/firmaets spidskompetencer

Er du selv freelance konsulent, så tilføj dit firma her

Omkring valg af ekstern assistance

  • Vær afklaret omkring dit behov for freelance assistance, før du underskriver en konsulentaftale.
  • Prøv at vælge konsulenter fra din by eller omegn. Det reducerer transporttiden.
  • Rutinerede freelance konsulenter går sjældent ledige. Undersøg situationen nærmere, hvis personen har været ledig i lang tid.
  • En timepris for freelance konsulenter afhænger af en række faktorer. En freelance konsulent timepris ligger typisk på mindst 500 kroner i timen eksklusiv moms, ofte en del højere. Husk at gode freelancere ville kunne tjene en høj fast månedsløn, og at du desuden slipper for at tænke på udgifter til ferie, pension, sygdom og barsel.
  • Tjek referencer hos den udvalgte freelance konsulents forrige opgavestillere. Normalt udtaler konsulentens tidligere chefer eller projektledere sig gerne om kvaliteten af det leverede arbejde.
  • Har du brug for en specialist, så er det bedst at undgå spørgsmålet Hvad er Freelance konsulents timepris?. Hav i stedet blikket rettet mod den værdi, som eksperten bidrager med til dit firma.
  • Hvis du er på jagt efter en freelance konsulent fra sydsjælland, en freelance konsulent fra Fyn ” eller freelance konsulenter fra et anden landsdel, så kan Google ofte være en god hjælp.

Følgende oversigt vises

Freelance konsulent

Måske var du snarere på jagt efter en Dynamics AX konsulent, en Lønkonsulent eller en Sharepoint konsulent?