Søgemaskinerne er den vigtigste kilde til nye kunder for mange mindre danske virksomheder. Det er derfor vigtigt at ligge øverst i Google søgeresultater, så folk både finder og klikker sig ind på din hjemmeside, når de er på jagt efter de produkter eller ydelser, som du sælger.

Her finder du gode SEO konsulenter

Bondtofte ApS / Henrik Bondtofte

Spidskompetencer: Arbejder med alle typer for online markedsføring, med primær fokus på SEO. Du kan læse mere om Henriks SEO arbejde på Bondtofte.dk og Henrik-bondtofte.dk. Hans bog om linkbuilding kan du købe på Linkbuildingbogen.dk.

Densynligemand.dk / Frank Hellerup Madsen

Spidskompetencer: Frank har specialiseret sig i søgemaskineoptimering og Google AdWords annoncering. Frank deler gratis ud af sin viden omkring søgemaskineoptimering på sin SEO blog og kan mod betaling både rådgive om og udføre søgemaskineoptimering for dig og din virksomhed.

SEO Konsulent / Lars Skjoldby

Spidskompetencer: Hos Skjoldby & Co har vi specialiseret os i at markedsføre virksomheder via Google. Det gør vi via søgemaskineoptimering (SEO) samt via Googles annonceplatform Google AdWords. Vores kunder spænder lige fra mindre konsulentvirksomheder til større webshops.

Webjuice.dk / Søren Riisager

Spidskompetencer: Søren Riisager, som udgør halvdelen af det nystartede online bureau www.webjuice.dk, har dyb teknisk indsigt i søgemaskineoptimering og er en efterspurgt foredragsholder og rådgiver, når danske virksomheder ønsker at styrke positionerne i søgeresultaterne. Søren er ikke billig, men forholdet mellem pris og kvalitet er attraktivt.

Concept Interest / Thomas Rosenstand

Spidskompetencer: Thomas Rosenstand er en af pioneerne i den danske SEO verden og er anerkendt for sine skarpe betragtninger om og dybe indsigt i søgemaskinernes virkemåde. Thomas har en høj timepris, men er billig, hvis du er seriøs omkring din virksomheds online markedsføring.

Opfart.dk / Per Allerup

Spidskompetencer: Nordjysk online markedsføring, når det er bedst. Fuld værdi for pengene.

Seonaut SEO / Peter Ulstrup Hansen

Spidskompetencer: Seonaut SEO er startet 01.01.2015 af Peter Ulstrup Hansen, som har været professionel i SEO og online marketing branchen siden 1997. På Seonaut.dk finder du også en blog med artikler om SEO, hvor nye trends og tendenser spiller en stor rolle, bl.a. mobilvenlighed, strukturerede data, teknisk SEO og ikke mindst redaktionel SEO og Online Reputation Management. Seonaut SEO har, i andet regi, arbejdet med både små websites og meget store e-handelsløsninger og webshops. Seonaut SEO udsender et månedligt nyhedsbrev, så hvis man vil følge med fra sidelinjen, er dette en god mulighed.

Tekstsprutten / Camilla Simonsen

Spidskompetencer: On Page SEO og synlighed gennem sociale medier. Har du brug for at øge din synlighed online og søger rådgivning og/eller sparring vedrørende søgemaskineoptimering, webtekster (dit indhold), sociale medier eller din hjemmeside generelt, er Tekstsprutten en oplagt samarbejdspartner. Samarbejdet tager afsæt i princippet om hjælp til selvhjælp, hvor den åbne, konstruktive og udviklende dialog er i højsædet med den hensigt at skabe helhed og merværdi for dig og dine kunder.

Online Marketing / René Madsen

Spidskompetencer: René Madsen, ejer og grundlægger af Online Marketing har beskæftiget sig med professionel søgemaskineoptimering siden 1999. Har arbejdet med websites i alle størrelser og kategorier, fra store nationale og internationale websites for banker, rederier, teleselskaber, luftfartselskaber og til websites og webshops af forskellig karakter.

SEO opgaverne løses individuelt for den enkelte virksomhed, hvor kunden er medspiller i hele optimeringsforløbet.

AdSearch.dk / Mette Christensen

Spidskompetencer: Hos AdSearch hjælper Mette Christensen med at forstå og styrke kundernes brand igennem SEO i søgemaskiner som Google, Yahoo! & Bing. Vi tilpasser vores SEO-løsninger til den individuelle, der matcher dine behov, og giver værdi til din virksomhed.

LinkConnection.dk / Sebastian Krausing / Sebastian Krausing

Spidskompetencer: Sebastian Krausing er en ung SEO-konsulent som har hjulpet både små og store danske firmaer med SEO siden sommeren 2009.
Sebastian Krausing har fingeren på pulsen, og er kendt blandt sine kunder som initiativrig, engageret, professionel og en mand som er pengene værd.

Et normalt samarbejde foregår med kunden ind over, så firmaet fremover også får mere indflydelse og viden om deres SEO-arbejde.

SEO konsulent / Thomas Haurum

Spidskompetencer: Hos WeMarket arbejder vi med online markedsføring og er specielt dedikerede til paid media samt SEO delen. Med mere end 5 års erfaringer på bagen i denne relativt nye branche er vi godt med på alt viden omkring online markedsføring og har et dusinvis af cases fra både store og små virksomheder, som vi gerne vil fremlægge for potentielle kunder.

Blücher Media / Emil Blücher

Spidskompetencer: Emil Blücher har specialiseret sig i SEO, og har siden februar 2010 arbejdet professionelt med søgemaskineoptimering i hans enkeltmandsvirksomhed. I dag er Emil en af Danmarks unge SEO-konsulenter, med alt fra iværksættere til større danske virksomheder som kunder. Hos ham, får kunderne godt håndværk med fokus på en langvarig effekt, til en fair pris, som hurtigt kan blive tjent hjem.

Dennis Stammerjohan / Dennis Stammerjohan

Spidskompetencer: Konsulent inden for online markedsføring, herunder Google Adwords, og søgemaskineoptimering.

SEOTEXT / Kristian Ole Rørbye

Spidskompetencer: Hos SEOTEXT hjælper SEO konsulent Kristian Ole Rørbye, små og mellemstore danske virksomheder med at forstå, styre og høste nye kunder igennem SEO på Google.dk

i-Strategi v/Thomas Sloth / Thomas Sloth

Spidskompetencer: SEO-konsulent Thomas Sloth har sin SEO-erfaring fra sin tidligere web-shop, hvor han på den hårde måde lærte, hvad Google satte pris på. Denne lærdom gjorde at web-shoppen i 2010 blev solgt med overskud ikke mindst pga. de flotte top-placeringer hos Google på trofæ-søgeord som fx “julegaver”.
Siden har Thomas været konsulent for mange andre webshops og sites, der gerne ville kunne gøre det samme. Nogle kunder ønsker 1:1 oplæring – andre ønsker, at han skal varetage SEO-arbejdet med deres sites.
Du er altid velkommen med en uforpligtende forespørgsel

Visibile / Jimi Hove

Spidskompetencer: Visibile er specialister i søgemaskineoptimering ( seo ), og er et seo-firma som har specialiseret i strategisk seo. Kort sagt betyder det, at vi lægger en overordnet slagplan for din online markedsføring. Vi finder de områder hvor dit firmas brand kan drage størst udnyttelse af nettets muligheder, og hvis dit brand måske synes at savne de muligheder, så hjælper vi gerne med tweake lidt på hvad dit firma så kan få ud af nettet.

Masser af gode referencer, og fair priser

KompetenceKanalen ApS / Mathias Hougaard

Spidskompetencer: Mathias Hougaard arbejder i KompetenceKanalen som beskæftiger sig med organisk søgemaskineoptimering i- og udenfor Danmark. Mathias er ROI-fikseret og har et hjerte der banker for analyse af søgekultur og forbrugeradfærd. Denne passion er affødt af mange års arbejde med Pull Marketing.

Connect Media / Jonas Jørgensen

Spidskompetencer: Connect Media er et SEO firma med fokus på langsigtede resultater ud fra en holistisk tilgang, hvor optimeringen tager højde for både online og offline delen af virksomhedens samlede marketing indsats, således, at der opnås bedst mulige synergi effekt.

For at opnå bedst mulige resultater på lang sigt, benyttes kun tekniker, der lever op til Googles retningslinjer. Teknikker, der er blevet forfinet igennem de sidste 8 år, hvor de er blevet benyttet i praksis til optimering af både iværksætteres nye website og hos veletablerede virksomheder.

Tobias Ehlig Video / Tobias Ehlig

Spidskompetencer: Tobias Ehlig Video tilbyder professionel hjælp til Video SEO. Hvis du som virksomhed har intentioner om at dine online videoer skal blive fundet i søgemaskinerne, så er video søgemaskineoptimering et must.

dotSEO ApS / Paw Hellegaard

Spidskompetencer: Hos dotSEO ApS kan de hjælpe dig med at få bedre placeringer i søgemaskinerne, de er eksperter i SEO optimering af danske hjemmesider, så hvis din hjemmeside halter i søgemaskinerne eller at i på nuværende tidspunkt ikke får det maksimale udbytte ud af jeres hjemmeside, kan eksperterne hos dotSEO hjælpe med at skabe en bedre konverteringsrate.

Outsource Nordic / Peter Hansen

Spidskompetencer: Outsource Nordic er et dansk SEO- og oversættelesfirma beliggende i Thailand.

Vi har mange års erfaring med SEO og oversættese til vores egne og andres projekter.

Vi tilbyder alt indenfor tekstforfatning (der tager hensyn til de nye kriterier fra Google), oversættelse mellem engelsk og de fire nordiske sprog samt de nordiske sprog indbyrdes. Derudover hjælper vi med den vanskelige øvelse indenfor link building, hvor vi tilbyder samarbejde indenfor link building i det land, hvor du ønsker at opnå en højere ranking. Vi arbejder med en strategi spececielt målrettet din hjemmeside/virksomhed og bygger lokale link med lang holdbarhed.

Supra Media / Søren F. Lillesøe

Spidskompetencer: Søren F. Lillesøe arbejder som PR-konsulent med speciale inden for nye medier. De fleste PR-bureauer satser på redaktionel omtale, men i Sørens verden giver det ingen mening at påvirke befolkningen uden viden inden for SEO. Han underviser derfor på SEO-kurser hos bl.a. PROSA og mener, at kunden har brug for et 360 graders overblik i langt de fleste tilfælde.

BizzBuzz ApS / Christopher Hofman Laursen

Spidskompetencer: BizzBuzz er et SEO bureau bestående af to konsulenter, Christopher Hofman Laursen og Nikolaj Borge, som hjælper virksomheder i Københavnsområdet med at få mere trafik til hjemmesiden. De har specielt fokus på linkbuilding og holder løbende workshops i København omkring dette

Citona / Jesper Damtoft

Spidskompetencer: Jesper Damtoft har arbejdet med søgemaskiner i mere end 10 år. Hans viden omkring SEO optimering dækker bredt og han er bl.a. stifter af SEM og SEO bureau Citona. Du kan også læse med på Jespers blog om SEO, og du er altid velkommen til at kontakte ham direkte, for professionel hjælp og rådgivning om søgemaskineoptimering.

Anders Nissen Petersen / Anders Nissen Petersen

Spidskompetencer: Jeg skriver SEO tekster i form af SEO-venlige artikler om emner relevant for din hjemmeside eller forretning. Udover at have en stor viden om skrivning og artikelforfatning generelt, har jeg også fremragende evner indenfor informationssøgning fra mit studie i statskundskab og tidligere ledende medarbejder i et dansk oversættelsesfirma. Jeg ved, hvordan man bygger en god web tekst op med de rigtige underoverskrifter indeholdende dine keywords. Samtidig skriver jeg levende og korrekt dansk på et meget højt niveau.

Søger du link building kan vi sammen ligge en strategi, hvor jeg laver alt rugbrødsarbejdet. Jeg tror ikke på nogle former for SPAM-taktikker. Derfor er det vigtigt, at du selv er med indenover, hvordan vi skal bygge link og med hvilken profil. Herefter går jeg igang med arbejdet med at kontakte relevante sider og “få aftaler i hus”.

Primært er derfor tekstarbejdet, jeg er god til, men søger du sparing og/eller har du ikke tid til den tidskrævende del med selv at bygge en masse links, kan jeg klare dette for dig også. Eller udelukkende.

Dialogdesigneren / Carsten Legaard

Spidskompetencer: Dialogdesigneren hjælper lokale virksomheder og forretninger med at træde i karaktér, komme på det digitale landkort og gøre kunder til ambassadører. Mine kunder får del i kompetencer inden for journalistik, retorik, konceptudvikling, seo, fotografi, video og WordPress-platformen.

SEO Gruppen

Spidskompetencer: Hos SEO Gruppen arbejder vi med at styrke din synlighed på Google ved hjælp af søgemaskineoptimering, Google AdWords og Google Shopping. Vi har kvalificerede og certificerede personer der har bestået Googles AdWords og Analytics eksamener. Vi samarbejder med både store og små kunder, hvor alle får en seriøs og personlig service for at sikre kundens succes.

SEO Advisor / Nicolaj Waldorf

Spidskompetencer: SEO Advisor tilbyder resultatorienteret søgemaskineoptimering af websites og webshops for danske virksomheder.

Vort sammentømrede team af konsulenter tilbyder udnyttelse af internettets brede brugerflade til alle typer virksomheder -lige fra den lokale murer til veletablerede internationale virksomheder.

Ønsker din virksomhed at opnå vækst baseret på gennemtestede metoder, der sikre holdbare og effektive resultater i søgemaskinerne?

Er I interesserede i et langsigtet samarbejde, der skaber målbar vækst på bundlinjen?

 • Komplette søgemaskineoptimerings forløb
 • Lokal øget synlighed for mindre virksomheder
 • Online annoncering i søgemaskiner og på sociale platforme f.eks. Facebook
 • SEO rådgivning imf. Nyt website
 • Grafiske løsninger
 • Komplette nye SEO optimerede websites

Kontakt SEO Advisor og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for DIN virksomhed.

Cosina / Mark Andersen

Spidskompetencer: Konsulent i SEO og Inbound Marketing, med erfaring fra et af verdens største Search-bureauer. Jeg har de sidste par år hjulpet nogle af Danmarks største brands med at blive mere synlig online. Dette arbejde inkluderer Sociale Media Marketing og Content Marketing såvel som almindeligt SEO-arbejde.
Jeg kan hyres til forskellige typer projekter. Måske du kun har brug for en workshop, for at komme i gang med det basale. Måske du har brug for en rådgiver til at styre hele processen omkring online marketing. Jeg laver altid et skræddersyet projektforløb, som matcher dine forventninger.

Awoke / Michael Rurup Andersen

Spidskompetencer: Som konsulenter i SEO arbejder vi med alt inden for de tre facetter af SEO, der dækker over teknisk optimering, on-page optimering (herunder konverteringsoptimering og hensigtsoptimering), samt content marketing (hvilket også indbefatter link earning og PR). På vores blog kan du altid finde gratis guides samt råd og vejledning omkring SEO, men også AdWords og inden for mere generelle online marketing emner.

Hvis du eller dit firma arbejder professionelt med søgemaskineoptimering og du ønsker at blive tilføjet til listen, så udfyld denne formular

Gode råd omkring valg af SEO samarbejdspartner

 • Der findes mindst danske 500 firmaer, som gerne vil sælge dig hjælp til søgemaskineoptimering.
 • De fleste af disse firmaer har større fokus på egen bundlinje end på din bundlinje.
 • Der er ingen plattenslagere på listen ovenfor.
 • Vær realistisk i dine forventninger. Søgemaskineoptimering kan være et langt sejt træk, og der skal ofte investeres en del penge (typisk et 5-cifret beløb i kroner) før resultaterne kan ses i form af flere besøgende på din hjemmeside og højere omsætning i din virksomhed.
 • Gode placeringer i søgeresultaterne er intet værd, hvis du har verdens dårligste hjemmeside – og omvendt.
 • Effektiv online markedsføring består af mange elementer. AdWords annoncering og søgemaskineoptimering bør gå hånd i hånd. Det ene udelukker bestemt ikke det andet.
 • Hvis du bliver ringet op af en person, som gerne vil sælge dig SEO ydelser, så sig pænt nej tak. De dygtigste SEO konsulenter skaffer nye kunder via søgemaskinerne, ved at dele ud af viden på deres blog eller via anbefalinger fra eksisterende kunder.
 • Hvis du skal have løst en større SEO opgave, så indhent tilbud fra 2 SEO firmaer. Lad være med at indhente 5 eller 10 SEO tilbud.
 • Hvis du vælger et SEO bureau, der ikke står på denne liste, så bed om at få sat navne på den eller de personer, som skal udføre dine SEO opgaver, inden du indgår en aftale. Mange danske SEO firmaer (men ikke dem på denne liste) lader studerende og praktikanter udføre arbejdet, men sender dig alligevel en regning på 1.250 kroner i timen.
 • Én person kan ikke være ekspert til både Søgemaskineoptimering, Webdesign, Google AdWords, WordPress, Facebook og 117 andre ting.
 • Mange en-mands virksomheder skriver “vi” i stedet for “jeg” på deres hjemmesider
 • Gode SEO firmaer dokumenterer deres resultater, og holder dig løbende opdateret om udviklingen i dine placeringer i søgeresultaterne.

Aktuel side

SEO konsulent

Måske var du snarere på jagt efter en CRM konsulent, en SAP konsulent eller en Sharepoint konsulent?[/fusion_text]