13 Konsulenter
Organisation, HR og Ledelse
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil

Det menneskelige aspekt

Mennesker er en virksomheds største ressource, og derfor bør jeres proces indenfor rekruttering og headhunting være stærk og velovervejet. I mange virksomheder strækker det sig dog kun til at slå et stillingsopslag op og interviewe ansøgerne, der kommer ind, men i en moderne virksomhed, hvor menneskerne er det absolut største aktiv, er det ikke nok.

Vis mere...

Tag Konsulentoverblik.dk med på råd

Uanset om I skal have konsulenter inden for ledelses kompetenceudvikling, projektledelse eller arbejdsmiljø, kan I finde person I har brug for på Konsulentoverblik.dk. I opsætter en række krav og ønsker til kandidaten og ud fra dem får I oversigten over de absolut bedste konsulenter til opgaven. Konsulenterne på Konsulentoverblik.dk er eksperter på hvert deres område, og har en lang erfaring og en stærk faglig viden i bagagen. Konsulentoverblik.dk er derfor det første skridt på vejen til at nå et målbart resultat i jeres virksomhed.

Coachen er jeres livlinje

En coach er et stærkt værktøj til at forandre arbejds- og tankemønstre hos dine medarbejdere og i ledergruppen. I samarbejde med jer kan coachen få sporet jeres absolut vigtigste ressource, som er jeres medarbejdere, ind på et fælles mål, som er til gavn for virksomheden. Ønsker I en fælles tankegang omkring en specifik virksomhedskultur eller har I for eksempel behov for en salgscoach til at løfte salgsafdelingens resultater? På Konsulentoverblik.dk finder I en coach der passer til lige netop jeres behov, ønsker og krav.

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling uden at se på de mennesker det vedrører, er ledelse på en dårlig plan.
Vælg derfor en konsulent på Konsulentoverblik.dk, når I har brug for en konsulent til en opgave i jeres virksomhed. Uanset om det være sig at sammensætte en bestyrelse og advisoryboard fra bunden eller om I blot mangler et nyt medlem til den allerede eksisterende bestyrelse og advisoryboard, så kan I finde konsulenter med en stærk faglig og praktisk viden omkring det at skabe det rum for beslutninger, som I har brug for. Måske har I brug for en jobkonsulent til headhunting af nye medarbejdere eller hjælp til projektledelse omkring et projekt, uanset jeres behov, så benyt jer af Konsulentoverblik.dk til at finde den bedste konsulent til opgaven.

Hop til side:
1 2