Transport og Logistik

Beklager. Der kunne ikke findes nogen konsulenter i denne branche endnu.

Import og eksport – indgangen til et blomstrende marked

Import og eksport er to områder, hvor det virkelig kan betale sig at få hjælp fra en ekspert. En konsulent der i mange år har arbejdet på området, og dermed har en stor erfaring og en solid faglig ballast, I kan støtte jer op ad. Måske har I blot brug for at optimere jeres supply chain. Uanset jeres behov kan en logistikøkonom være løsningen for jer.

Vis mere...

Find jeres konsulent på Konsulentoverblik.dk

På Konsulentoverblik.dk finder I den perfekt konsulent til jeres behov. Mange føler, at det er en svær og uoverskuelig opgave at finde en konsulent, men vi har gjort det let for jer. På Konsulentoverblik.dk finder I et hav af dygtige konsulenter at vælge imellem. I skal blot være skarpe omkring jeres ønsker og behov, og klik senere får I præsenteret de absolut bedste konsulenter til opgaven.

Logistikøkonomen rådgiver omkring den bedste løsning for jer

En logistikøkonom er specialist inden for transportlogistik og -optimering og kan for eksempel hjælpe jer inden for modellering af trafik og transport. En logistikøkonom kan spare jer for en masse udgifter ved at effektivere arbejdsprocessen og igennem at skabe nye muligheder for jeres virksomhed. Logistikøkonomen binder verden sammen og gør det lettere for jeres virksomhed at øge jeres import og eksport uden at skulle bekymre jer om papirarbejde eller udfordringer med tolden.

GIS (Geografisk Informationssystem)

Vil I have implementeret GIS (Geografisk Informationssystem) i jeres virksomhed, så kan I på Konsulentoverblik.dk finde en konsulent der kan hjælpe jer med at få det gjort til en del af jeres dagligdag. Hver dag finder virksomheder og konsulenter hinanden til projekter af kortere eller længere varighed. For at finde jeres konsulent, skal du blot opsætte jeres ønsker til konsulenten og herefter vil I se en liste over de konsulenter, der bedst opfylder jeres krav.