Persondatapolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Disse registreres kun i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger, såfremt dette ønskes.

For at du kan indgå aftale med os på Konsulentoverblik.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse, evt. Cvr.nr.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere vores tjeneste korrekt til dig. Personoplysningerne registreres hos Konsulentoverblik.dk, og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcist hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Konsulentoverblik IVS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Som registreret hos Konsulentoverblik.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til Konsulentoverblik IVS via e-mail kontakt@konsulentoverblik.dk.

Nyhedsbrev
Tilmelder du dig vores nyhedsbrev på Konsulentoverblik.dk, registrer vi de oplysninger du i forbindelse tilmeldingen selv opgiver, herunder mail m.m. Du kan til hver en tid afmelde dig vores nyhedsbreve, i et af de nyhedsbreve du fået tilsendt eller ved at rette henvendelse til os på kontakt@konsulentoverblik.dk.

Cookies

På Konsulentoverblik.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan dette gøres, afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på Konsulentoverblik.dk. Dette er et statistik-system, der opsamler information, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Konsulentoverblik.dk.