2 Konsulenter
Bæredygtighed og CSR
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil

Tænk CSR ind i dagligdagen

Corporate Social Responsibility eller CSR er et kvalitetsstempel af den moderne virksomhed. Ved at interagere det ind i jeres virksomhed viser I jeres kunder, at I er miljøbevidste og at I tænker på fremtiden, både med hensyn til miljøet, vores børn og klodens dyr. Det er betænksomt og det er god forretning at give jer selv det kvalitetsstempel. Mange virksomheder er også gået over til at lade så store dele af deres energiforsyning som muligt blive leveret i form af vedvarende energi. Et tillæg til det er at opkøbe CO2 kvoter ud fra virksomhedens brug af energi. Det viser igen en ansvarlig profil, som i de kommende år er blevet mere og mere accepteret og efterspurgt af kunder og samarbejdspartnere.

Vis mere...

Indeklimaet er en overset faktor

Har I bemærket, at I bliver mere uoplagte, jo længere hen på eftermiddagen I kommer? Ofte er det tegn på et dårligt indeklima. En konsulent vil kunne hjælpe jer med at få forbedret jeres indeklima, hvilket med det samme vil kunne ses i jeres forbedrede resultater. Oplagte medarbejdere yder mere og derfor er det en god investering i jeres virksomhed. En dygtig konsulent finder I selvfølgelig på Konsulentoverblik.dk hvor I kan se en lang række af de bedste konsulenter til netop jeres opgave. Samtlige konsulenter du kan finde på siden er fagligt stærkt klædt på og har en lang erfaring bag sig.

På Konsulentoverblik.dk finder du en konsulent indenfor alle områder

Har I brug for hjælp til et projekt indenfor jord- og grundvandsforsyning vil I kunne finde en dygtig konsulent på Konsulentoverblik.dk – det kan også være, I står og mangler en rådgiver til at rådgive jer inden for permakultur. En permakultur designer er ekspert med specialiseret viden på området, ligesom alle andre konsulenter I kan finde på Konsulentoverblik.dk. Uanset om det drejer sig om vedvarende energi eller jeres indeklima, så er den rette konsulent kun et klik væk. Dét er grunden til I skal finde jeres næste konsulent på Konsulentoverblik.dk.