3 Konsulenter
Byggeri, Infrastruktur og Forsyning
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil

Kvalitet holder bare længere

En byplanlægger, en bygningstekniker og en projektchef er alle specialister på hvert deres område, og kan være med til at løfte kvaliteten i ethvert byggeri eller enhver byfornyelse. Inden for byggeriet skal kvaliteten være i orden. Det skal holde i mange år og ligesom med infrastruktur skal det bruges af mange mennesker i årenes løb. Samtidig er det et komplekst arbejde, som kræver faglærte og dygtige specialister. Hos Konsulentoverblik.dk har du mulighed for at finde konsulenter med en stor praktisk erfaring sammenholdt med en stærk faglig viden. Via Konsulentoverblik.dk finder du konsulenter, som dækker jeres behov, hvor solide og gode resultater skabes.

Vis mere...

Konsulentoverblik.dk – et skridt nærmere en veludført opgave

I har et eller flere projekter, I skal have løst. Måske har I brug for en byplanlægger, en landmåler eller en bygningstekniker og derfor klikker I jer ind på Konsulentoverblik.dk – her får I præsenteret de bedste m/k til opgaven og når I har valgt jeres konsulent, begynder jeres samarbejde. Det er let og enkelt. Jeres kommende problemknuser og specialist bliver præsenteret på vores hjemmeside og vælges fra jeres krav og ønsker til konsulentens faglige viden og erfaring. Konsulenterne du kan finde vis Konsulentoverblik.dk er fagligt godt klædt på og har mange projekter i bagagen, da det netop er vigtigt for os, at I kan føle jer trygge hele vejen igennem jeres samarbejde.

Energi er fremtiden

Vores samfund forbruger mere og mere energi, og det gør behovet for energi konsulenter endnu større. Energi konsulenten udfører for eksempel energimærkning og energirapporter i forbindelse med boligsalg. Ved udarbejdelse af energimærkning og energirapporter er det vigtigt, at du vælger en faglært certificeret energi konsulent. Alle konsulenter på Konsulentoverblik.dk er faglærte og certificerede.

Har I brug for rådgivning omkring et byggeri?

En bygningskonstruktør kan være god at tage med på råd, når I står overfor et byggeri eller anlægsarbejde. Bygningskonstruktøren kan hurtigt og sikkert rådgive jer omkring hvilke valg I bør foretage jer i forbindelse med byggeriet. Det samme gælder en installatør, som med sin store viden præcis ved, hvor og hvordan de forskellige ting bør installeres. Det er altså en rigtig god investering at tage en fagperson med på råd.