54 Konsulenter
Salg, Marketing og Kommunikation
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil
Godkendte
Se Profil

Hånden på hjertet – I ved det er vigtigt

Ord som marketingsplan, markedsanalyse og online markedsføring skræmmer de fleste virksomhedsejere, og det er helt naturligt, for de fleste mennesker er utrygge ved at skulle sælge og markedsføre sig selv. Dog faktum er, udnytter jeres virksomhed ikke de muligheder der ligger i for eksempel online markedsføring, så gør jeres konkurrenter det. Salgsafdelingen kan give jeres virksomhed et større økonomisk råderum, og kan virkelig gøre en forskel for jeres økonomi, men den kan også blive jeres hovedpine og blive en stor udgiftspost. Forskellen ligger i at benytte jer af Konsulentoverblik.dk, hvor du kan finde den absolut bedste konsulent.

Vis mere...

Lad Konsulentoverblik.dk hjælpe jer på vej

Uanset om I vælger traditionel markedsføring og kampagner for at få større markedsandele eller om I vælger at benytte jer af online markedsføring, så finder I lige netop dén konsulent, I har brug for på Konsulentoverblik.dk. For at skabe og drive en velfungerede salgsafdeling, om det så er b2b salg, b2c salg eller om det er b2g salg eller om I vælger at skabe jer et salgsnetværk igennem forhandlere, så kræver det en fagligt dygtig salgs ledelse og salgs coach. For mange virksomheder er salg noget, der bliver nedprioriteret på grund af manglende viden og lyst til at engagere sig i emnet, men salg er et håndværk, og hos Konsulentoverblik.dk finder I den bedste konsulent til at løse lige netop jeres opgave. En dygtig salgsafdeling skaber en større omsætning. Benyt jer af Konsulentoverblik.dk i dag.

Har I styr på eksporten?

Det store eksport eventyr eller det nye marked, der kom til at koste jer problemer med tolden, bureaukrati og andre handelshindringer. Hvordan skal jeres virksomheds satsning på eksportmarkedet defineres? For at lykkes kræver det en dygtig konsulent med specialiseret viden. En konsulent, som allerede har været det igennem, som I står overfor. På Konsulentoverblik.dk finder I en lang række dygtige konsulenter med en mangeårig erfaring på området. Konsulentoverblik.dk er nøglen til at klare jer igennem udfordringerne.

Marketing er kommunikation og journalistik

Formidling er nøgleordet indenfor marketing, og derfor kan du på Konsulentoverblik.dk finde forskellige konsulenter med en lang erfaring med kommunikation og journalistik, der er klar til at blive sat op imod dine behov. Måske har du brug for hjælp til at kontakte pressen? Konsulenterne du finder på vores hjemmeside har været igennem kompetenceudvikling og har speciale i kommunikation og journalistik.

Hop til side: